Voorleesdagen

Tijdens de nationale voorleesdagen die starten op woensdag 25 januari a.s. en eindigen op 4 februari, organiseert Trust & Beauty elke woensdagochtend en elke vrijdag de voorleesontspandagen.

Op woensdagochtenden (25/1 en 1/2) van 9.30 – 13.00 uur en elke vrijdag 9.30 – 14.00uur (27/1 en 3/2) is er ruimte voor ouders met kinderen in de leeftijd van 0 – 6 jaar om te genieten van een voorleesarrangement.

Ouders kunnen kiezen uit een manicure- of pedicure-arrangement met ontbijt, terwijl de kinderen genieten van hun ontbijtje en de prachtige verhalen die worden voorgelezen.

Boek nu jouw voorlees & ontspanarrangement

Arrangementen

Trust & Beauty biedt in deze periode een manicurebehandeling met shellac en massage (hoge kwaliteit nagellak) aan met een duur van 45 minuten. Je kunt voor of na je behandeling genieten van een klein ontbijt.

Ook is het mogelijk om een pedicurebehandeling met nagellak te boeken met een duur van 45 minuten. Tijdens de behandeling kun je genieten van het ontbijt.

Boek nu jouw voorlees & ontspanarrangement

Ontbijt

Trust & Beauty biedt deze arrangementen aan in samenwerking met Anne & Max Arnhem. Het ontbijtje dient los te worden geboekt, tijdens de boeking en is voor 1 volwassene en 1 kind. Het ontbijtje bestaat uit:

  • 2x een sapje naar keuze ( verse jus, bessencombi, energieshake)
  • 2x broodje (chocolade broodje of croissant)

Anne & Max komt het ontbijtje bij aankomst afleveren waarna deze rechtstreeks contant of per pin kan worden voldaan.

Boeken

Als je gebruik wilt maken van onze voorlees & ontspan-arrangementen, selecteer dan bij de online boeking de categorie “actie|arrangementen” en maak een keuze uit een of meerdere behandelingen. Vergeet het ontbijt daarbij niet aan te vinken. Het is uiteraard mogelijk om de beide behandelingen in combinatie te boeken. Echter willen wij u erop wijzen dat het verstandig is na te gaan in hoeverre je kind(eren) in staat zijn deze 90 minuten hun volledige aandacht bij het voorlezen te houden.

Wil je meerdere ontbijtjes afnemen, zet het aantal dan in de notities van de boeking. Hetzelfde geldt voor de kinderen die eventueel kosteloos gelakt willen worden.

Boek nu jouw voorlees & ontspanarrangement

Voorwaarden

Om de verwachtingen naar elkaar toe zuiver te houden hierbij een aantal voorwaarden:

  • Er is beperkt ruimte voor het aannemen van de voorlees & ontspanbehandelingen alsook het aantal kinderen. Voor deze actie geldt vol=vol.
  • Op de overige dagen (buiten woensdagen en vrijdagen) mag je uiteraard gebruikmaken van deze arrangementen, maar is er geen voorziening getroffen voor het voorlezen.
  • Je kunt alleen gebruikmaken van deze arrangementen indien je met (klein)kinderen aanwezig bent.
  • We vinden het fijn als je het kindaantal beperkt tot maximaal 3. Er is geen opvang aanwezig en beperkt toezicht door derden op de kinderen. De salon is niet groot dus je hebt direct zicht op het kind.

Boek nu jouw voorlees & ontspanarrangement

2017-03-23T17:14:41+00:00