Abonnement

Het abonnement

Het abonnement biedt je de mogelijkheid je nagels goed te verzorgen en biedt je de vrijheid onbeperkt te experimenteren welke soort kunstnagel of versteviging het beste bij je past. Je begint en eindigt je abonnement namelijk met een nieuwe set. Zo zorgen we ervoor dat de toplaag zo goed mogelijk aangesloten blijft op je nagel en je het langst plezier hebt van je kunstnagels. Daartussen vul je je nagels steeds op.  Je kunt binnen het abonnement kiezen uit de volgende toplagen:

  • Acryl
  • Solar
  • Pink
  • Peach

Daarnaast heb je de vrijheid om shellac als nagellak toe te voegen aan je kunstnagel. Shellac is een hoogwaardige nagellak soort die uithard onder een UV lamp. Het voordeel is dat je nagellak kwalitatief langer blijft zitten en daarnaast ook echt droog is zodra jij de salon verlaat.

Je betaalt voor je abonnement €50,= per maand en na 6 maanden stopt je abonnement automatisch.

Hoe het werkt

Zodra je abonnement ingaat kun je je afspraak online boeken en kiezen voor kabo behandeling (incl. of excl shellac).
Je begint met het zetten van een nieuwe set, waarbij jij zelf de tipkleur kunt bepalen. Dit geeft je de vrijheid bijvoorbeeld te kiezen voor een witte tip die afgewerkt met acryl, een french manicure look geeft. Als je de volgende keer opvult waarbij je kiest voor bijvoorbeeld pink of peach, zie je niets meer van de witte tip, en heb je een mooie set nagels met een natuurlijk afgewerkte kleur.

De shellac is de kers op de taart. Je hebt namelijk de vrijheid om je shellac direct aan te brengen of dat juist te doen op een ander moment wanneer het jou beter uitkomt. Zo kun je je nieuwe set (of opvulset) met pink afwerken en twee weken later, voor dat avondje uit, je shellac komen aanbrengen. En met de zomer op komst, kun je er ook voor kiezen je shellac op je voeten te laten aanbrengen.

Abonnement starten

Voorwaarden

We werken altijd op een transparante wijze en daarom zetten we de voorwaarden (of kleine lettertjes) voor je op een rij:

  • Na 3 maanden is je abonnement maandelijks opzegbaar
  • Kun je een maand niet komen (bijvoorbeeld door je vakantie) geef dit dan door vóór de 20ste van de maand. We pauzeren dan je automatische incasso en daarmee wordt de volgende termijn niet geïncasseerd
  • Je mag je abonnement maximaal 2x over de zes maanden pauzeren
  • Je bezoekt dus maximaal twee keer per maand onze salon. We kijken naar het aantal bezoeken binnen 31 dagen. Dus je komt een keer voor een nieuwe set of opvullen en eventueel nog voor een keer shellac.
  • Gaat er iets niet goed met je nagels en valt het buiten de 7-dagen garantie regeling, dan betaal je het normale tarief van €4,- per nagelreparatie. Wil je de shellac verwijderen, zonder verdere behandeling passend binnen je abonnement, dan betaal je het normale tarief.
  • Het is niet toegestaan om een ander onder jouw abonnement een behandeling te laten ondergaan.

 

Start nu jouw nagelabonnement en ervaar het gemak en de flexibiliteit!

Abonnement starten
2017-03-25T09:13:36+00:00