Pedicure in de winter

Het is weer de tijd van het jaar waarop we bewust onze schoen zetten of de sokken ophangen voor de mooiste en liefste cadeaus.

Dagelijks zetten we meer dan duizend stappen, onze voeten zorgen er voor dat we kunnen doen wat we doen. Maar onze voeten vergeten we eigenlijk volledig tijdens deze dagen.

Voeten hebben juist in deze koude dagen extra aandacht nodig. We denken vaak alleen aan die extra aandacht wanneer onze voeten gezien worden in de zomer. Toch zou het precies andersom moeten zijn.

Je voeten zitten deze maanden verstopt in dikke sokken, warme laarzen en/of dichte schoenen en het liefst nog gecombineerd. De kans op zweetvoeten is daarmee in de winter ineens met 80% vergroot. En zweetvoeten vergroot de kans op kloven en eelt. De wintertijd in combinatie met de feestdagen zijn daarom geschikte perioden om extra lief te zijn voor je voeten.

Dus als je dan toch je schoen zet of je sokken ophangt, doe dat dan bij Trust & Beauty. Met een pedicurebehandeling verwen en verzorg ik je voeten met heerlijk warm water, massage en verzorging.

Nu zul je denken “en wie ben jij!!??

Mijn naam is Sahar en sinds Juli 2016 maak ik als  pedicure deel uit van de Trust & Beauty familie. Ik ben in het bezit van een pedicure diploma. Al drie jaar zorg ik met liefde voor verzorgde schone voeten van oud en jong.  Ik zou het dan ook een eer vinden om ook jou blij te maken met mijn diensten.

Dus twijfel niet en geef je voeten de zorg die ze verdienen. Boek nu een afspraak en dan zie ik je graag bij ons in de salon.

2017-03-23T17:14:51+00:00