• Office basic

  30,00 incl. btw
  Jouw secretaresse ontvangt een cadeaubon voor het 'Office Basic' pakket waarmee ze recht heeft op een uitgebreide manicurebehandeling en haar nagels worden afgemaakt met de hoogwaardige Shellac Nagellak die gemiddeld 14 dagen blijft zitten zonder afbrokkelen. Ze kan gebruikmaken van deze cadeabon tot 31 juli 2017.
 • Office Normal

  42,00 incl. btw
  Jouw secretaresse ontvangt een cadeaubon voor het 'Office Normal' pakket waarmee ze recht heeft op een uitgebreide Pedicure behandeling en haar voetnagels worden afgemaakt met de hoogwaardige Shellac Nagellak die gemiddeld 30 dagen blijft zitten zonder afbrokkelen. Ze kan gebruikmaken van deze cadeaubon tot 31 juli 2017. Deze actie is speciaal opgezet voor de Secretaressedag van 2017. Zet jouw secretaresse in het zonnetje op Secretaressedag en geef haar een verwenbehandeling cadeau.
 • Office Luxe

  72,00 incl. btw
  Jouw secretaresse ontvangt een cadeaubon voor het 'Office Luxe' pakket waarmee ze recht heeft op een uitgebreide manicure én pedicurebehandeling en haar nagels zowel op handen en voeten worden afgemaakt met de hoogwaardige Shellac Nagellak die gemiddeld 14 - 30 dagen blijft zitten zonder afbrokkelen. Ze kan gebruikmaken van deze cadeaubon tot 31 juli 2017. Deze actie is speciaal opgezet voor de Secretaressedag van 2017. Zet jouw secretaresse in het zonnetje op Secretaressedag en geef haar een verwenbehandeling cadeau.
 • Moederdagcadeau

  72,00 incl. btw
  Zondag 14 mei 2017 is het moederdag. Een dag om moeders in het zonnetje te zetten. 1 dag is te kort om moeders te bedanken voor de rol die ze in ons leven spelen. En daarom is dit cadeau de hele maand mei geldig en in te wisselen door moeders. Voor iedere zoon, dochter of echtgeno(o)t(e) die meekomt geldt een 5% kortingsregeling bij het afrekenen in de salon. Hoe het werkt Wil je dit moederdagcadeau aan je vrouw, moeder of vriendin cadeau geven? Voeg het cadeau toe aan de winkelwagen en reken het af. Na het ontvangen van je betalingsbevestiging, ontvang je een online cadeaubon die je de moeder kunt geven of per email kunt toesturen. Met deze bon kan ze zich melden in de salon.